Landskrona Foto Online portfolio review


Landskrona Foto Portfolio Review går online i ett nytt samarbete med Portfolio Dialogue.

När den sjunde upplagan av Landskrona Foto Festival öppnar i september kommer vår portfolio review inte att genomföras på det traditionella fysiska sättet som tidigare år. Istället kommer vi att ansluta fotografer och granskare från hela världen i en online portfolio review. Detta beror på ett nytt samarbete mellan Landskrona Foto och Portfolio Dialogue plattformen.

Datumen för vår online portfolio review är 10-20 September och information om vårt team av experter, information om hur man bokar tider och priser kommer snart att meddelas på Portfolio Dialogues hemsida.

Portfolio Dialogue, som startades 2015, är ett webbaserat initiativ som erbjuder fotografer en unik möjlighet att presentera sitt arbete online för inflytelserika och dedikerade kuratorer, museum ledare, utgivare, konstnärliga ledare, tidningsredaktörer och andra konstnärer över hela världen.

Genom att erbjuda en online-plattform för professionella portföljrecensioner och mentorskap syftar Portfolio Dialogue till att förkorta avståndet mellan fotografer och experter och göra portföljrecensioner lätt tillgängliga för fotografer som bedriver en internationell karriär.