26.10 kl 18.00 Samtal med fotograf Johan Bävman

I samband med den aktuella utställningen Ungas framtidstro på Navet Karlslund i Landskrona arrangeras ett samtal med den prisbelönte fotografen Johan Bävman som i samarbete med Stena Fastigheter som står bakom utställningen.

När: Den 26 oktober kl 18.00 Möt fotografen Johan Bävman i ett samtal med Inga Linn Härdelin, från Landskrona Foto. Var: Navet Karslund, Idrottsvägen 40, Landskrona.

Utställningen porträtterar tio ungdomar i Skåne, som generöst och öppet delar med sig om sina tankar kring framtiden. Den bygger på en metastudie av strategibyrån Quattroporte som visar att unga har stor tro på framtiden. Utställningen är öppen för allmänheten onsdagar och torsdagar kl. 15.00-17.00 från 11 oktober till 17 november på Navet Karslund Idrottsvägen 40, Landskrona.

Mer info här.

Johan Bävman, född 1982, fotograf och filmare baserad i Malmö.

Johan har arbetat som frilansfotograf sedan 2012, och kombinerar sina egna fotoprojekt med frilansuppdrag för kunder världen över. Swedish Dads är hans senaste större fotoprojekt, som har haft ett stort genomslag, och ställts ut i 80 länder.

De senaste åren har Johan alltmer arbetat med film och han driver produktionsbolaget Alsterfilm tillsammans med Lars Dareberg.

Mellan åren 2008 och 2011, var Johan anställd fotograf på Sydsvenskan. Han tog sin examen från Nordens Fotoskola 2007. Under åren har han mottagit många priser för sina bilder, så som World Press Photo, POY, Sony Award, NPPA, UNICEF Photo Award, TT:s Stora fotopris och Årets bild i Sverige.