Skapa miniskulpturer i färgglad lera

Följ med den irländska konstnären Róisín White i Maker space för att med färgglad lera skapa små modeller av ditt favoritsätt att leka på!

Lägg tid på att göra dina favoritsaker som du gillar att leka med. Är det en fotboll, är det en nalle?. Eller kanske du vill skapa en minimodell av din favoritplats att leka på? Kan du göra en klätterställning eller ett sportplan?

Drop-in workshoppen äger rum mitt i utställningen Lekens Natur – Landskrona genom barnens ögon på Landskrona Museum.

Datum: 2 – 3 november kl. 12.00-16.00. Drop-in.

Plats: Landskrona Museum

Språk: Svenska / engelska

Pris: Fri entré

Om Róisín White

Róisín White är bildkonstnär och konstpedagog från Irland. Hon arbetar huvudsakligen med fotografi, men intresserar sig även för skulptur i mixed media.  Róisín har som konstpedagog arbetat med barn och ungdomar i över 10 år. Hon inspireras av den lekfullhet och nyfikenhet med vilken barn och unga tar sig an konstnärligt arbete. Róisín strävar efter att skapa en miljö som ger barnen självförtroende att följa sina intressen och testa sina idéer.

OM BÄSTA BIENNALEN! KONST MED BARN & UNGA

Workshopen arrangeras i samarbete med Bästa Biennalen som med sina nästan 100 konstplatser i Sydsverige är landets största nätverk för barns och ungas möten med konsten och kreativiteten! Bästa Biennalen arrangerar bland annat Bästa Festivalen – Sveriges största konstfestival, där barn och unga skapar direkt med konstnärer och pedagoger.